Seriál Ulice zmizí z obrazovky! Prosby diváků vyslyšeny?

seriál Ulice 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 10:53 | Aktualizováno: 27. března 2020 21:58

Na šíření nového koronaviru reagují ve velkém i tuzemské televize. Zatímco ta veřejnoprávní spouští nové projekty pro děti či seniory, na Nově mají úplně opačné starosti. Z programu stahují roky prověřené seriály.

Jak vás stars24.cz informoval, diváci Ulice v poslední době kvůli novým zápletkám často volali po ukončení seriálu, který se vysílá už dlouhých 15 let. K jeho stažení z obrazovky ale nakonec vedlo něco jiného - epidemie nového koronaviru.

Podle informací webu ahaonline.cz přijdou lidé o Ulici zhruba od poloviny dubna, kdy její obvyklý vysílací čas zaujme sitcom Comeback s Martinem Dejdarem. Současná situace zkrátka neumožňuje vysílání oblíbeného seriálu v normální frekvenci.

„Jsme v mimořádné situaci, ve které se maximálně snažíme zabezpečit ochranu a zdraví našich herců, zaměstnanců a spolupracovníků. Pevně věříme, že se nám díky tomuto opatření podaří vrátit nejoblíbenější seriály v zemi našim divákům co nejdříve,“ vysvětlila serveru ředitelka komunikace Novy Lucie Melecká. 

Stejný osud potká již zhruba o týden dříve i Ordinaci v růžové zahradě, jejíž večerní místo v televizním programu zaujmou od 9. dubna reprízy Kriminálky Anděl.

Témata: seriál Ulice