Michaela Kuklová se bojí koronaviru: Jste jako ona?!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 9:35

Michaela Kuklová nepodceňuje hrozbu nákazy koronavirem, protože má momentálně dost starostí s jiným závažným zdravotním problémem. Dokonce přiznala, co kvůli novému nebezpečí dělá.

Michaela Kuklová před několika týdny přiznala, že bojuje s rakovinou prsu, nový koronavirus tedy dorazil v nepravou chvíli. Jako onkologická pacientka totiž patří do skupiny lidí, které nejvíc ohrožuje na životě.

Není tedy divu, že si populární herečka dává pozor na všechno, co pro ni potenciálně představuje nebezpečí. Jak vás stars24.cz informoval, dokonce přerušila osobní kontakt s přítelem, který se před zákazem zúčastnil akce s větší koncentrací lidí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Už jste na tom taky někdo jako já??#coronavirus #bezpeci #viry # mejuvsechno

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official), Bře 24, 2020 v 7:35 PDT

V úterý pak Kuklová přiznala na sociální síti další zajímavou věc. „Už jste na tom taky někdo jako já? Meju všechno,“ svěřila se u fotografie běžného nákupu. Exmanželka zesnulého Jiřího Pomejeho zkrátka nechce nic podcenit.

Kuklová prozradila, že původně si myslela, že jde o obyčejnou chřipku. Časem ale začala mít strach, který je podle ní důležitý k přežití. „Mám teď strach z lidí, kteří ho nemají,“ uvedla.

Témata: Michaela Kuklová