Oldřich Kaiser: TAJNÁ SVATBA!

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2020 8:27 | Aktualizováno: 25. března 2020 22:03

Herci si v poslední době potrpí na tajné svatby. Nedávno se v Brně tajně oženil Bolek Polívka, teď to samé vyšlo najevo o Oldřichu Kaiserovi a jeho partnerce Dáše Vokaté. Kde si řekli ano?

Oldřich Kaiser prodělal loni v červenci infarkt, což vyšlo najevo v souvislosti se zrušenými divadelními představeními. Naštěstí se z něj zcela zotavil a možná i díky němu učinil zásadní rozhodnutí, o kterém se doposud nevědělo.

Podle informací webu ahaonline.cz se populární herec v tichosti tajně oženil s písničkářkou Dášou Vokatou, která dlouhá léta žila s básníkem Ivanem Martinem Jirousem. Novomanželé spolu již nějaký čas vystupují.

Zdroj zmíněného serveru tvrdí, že o manželství skoro nikdo neví. Kaiser a Vokatá prý učinili spontánní rozhodnutí, civilní obřad proběhl bez hostů v rakouské Vídni, kde má písničkářka byt.

O jejich společném výletu do rakouské metropole vás stars24.cz loni v létě informoval. Na facebookovém profilu páru se totiž tehdy objevila dvojice snímků Kaisera s výtvarníkem a někdejším prezidentským kandidátem Vladimírem Franzem.

Témata: Oldřich Kaiser Dáša Vokatá