Timo Tolkki se koronaviru nebojí: Umřu, pokud je to můj osud!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2020 16:19

Timo Tolkki má k hrozbě nákazy novým koronavirem svérázný přístup, který překvapuje i jeho fanoušky. Finský hudebník a manžel Dominiky Gottové se nebojí nemoci Covid-19 ani případné smrti.

Lidé se během probíhající koronavirové epidemie z celého světa vrací do svých domovských zemí, Timo Tolkki ale zůstává v Mexiku. V americké zemi zatím zaznamenali 367 případů nákazy i několik mrtvých. 

Manžel Dominiky Gottové se přesto chová nezodpovědně, alespoň to tedy vyplývá z jeho vyjádření na sociálních sítích. „Odmítám sedět doma. Pokud je můj osud umřít na tohle, je to OK, protože půjdu tam, odkud jsem přišel… do nebe,“ vzkázal na facebooku.

Mnoho fanoušků, včetně těch z Česka, mu za jeho přístup ke koronaviru vyčinilo. Timo se vše pokusil vysvětlit. „Já prostě odmítám žít ve strachu. Nebojím se smrti… Během života už jsem umřel několikrát… Pokud nastal můj čas, jsem připraven,“ dodal.

Tolkki by se nejspíš mohl vrátit do Finska, které eviduje 700 případů onemocnění Covid-19 a jednu oběť. Naopak do Česka by ho zdejší úřady momentálně nepustily, ačkoliv on tvrdí, že už tu sehnal byt.

Témata: Timo Tolkki