Berenika Kohoutová zase ukázala dceru: Hned jí vyčinili!

Berenika Kohoutová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2020 15:39

Berenika Kohoutová je už několik týdnů hrdou maminkou malé Loly. V těchto dnech se rozhodla potěšit fanoušky fotkou dcery, lidé si ovšem všimli zajímavého detailu. Herečka a zpěvačka hned měla co vysvětlovat.

Berenice Kohoutové pochopitelně také zasáhl do života koronavirus, přece jen jí ale zákaz divadelní i hudební produkce nemusí tolik mrzet, protože momentálně dost starostí s mateřskými povinnostmi. 

Vidět je to i na jejím instagramovém profilu, kde se objevila fotografie s novorozenou dcerou Lolou. „A pak jsou mezi náma naštěstí jedinci, který koronavirus vůbec nezajímá,“ komentovala to hrdá maminka. Někomu se ovšem na snímku něco nelíbilo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Berenika Kohoutová (@berenika_off), Bře 23, 2020 v 7:24 PDT

„Nechci buzerovat, ale zkuste si dát něco do úst a otočit hlavu, jako má prďolka, a pak polknout. Zjistíte, že to jde dost blbě. Takže bude se mimču lépe papat, když bude mít hlavičku, jak má, ale ležet na boku. Lépe se přisaje a lépe se jí bude polykat,“ napsala jí jistá Lucie.

Berenika ihned začala vysvětlovat, že šlo o náhodu. „Díky, dělám to tak… jen jsem si ji nestihla srovnat, než se fotilo,“ konstatovala.

Témata: Berenika Kohoutová