Ewa Farna: Koronavirus je svinstvo i příležitost!

Ewa Farna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2020 15:00

Ewa Farna má při všech mateřských povinnostech zamyslet se nad tím, co lidstvu přináší nový koronavirus. Oblíbená zpěvačka ho sice nazvala "svinstvem", vidí v něm ovšem i velkou příležitost.

Ewa Farna si při sledování záběrů z Itálie, kde lidé zpívají z balkonů, něco uvědomila. „Bylo asi otázkou času, kdy nás něco plácne přes prsty. Třeba je to opravdu lekce, která nás má obrátit zase na chvíli zpátky do sebe,“ napsala k současné situaci s koronavirem. Máme podle ní teď možnost být doma s rodinou a někomu zachránit život tím, že budeme sedět doma na zadku. 

Koronavirus nás prý paradoxně donutil dělat věci, které bychom měli dělat z vlastní vůle. Co má přesně na mysli? „Zpomalit. Užít si čas s těmi nejbližšími. Být solidární, myslet také na druhé,“ vyjmenovala oblíbená zpěvačka.

„Zavolat babičce, jak se jí daří a jestli něco nepotřebuje. Pochopit, že jsme součástí přírody a neměla by nám být jedno. Důležitost vnímání sebe sama a schopnost prostě jen být. Pokora - vážit si toho, jak se jinak máme skvěle,“ popsala maminka malého Artura.

Teď máme šanci na nápravu. „Snažím se vždy ve všem najít něco pozitivního. Věřím, že věci maj nějaký smysl. Tak pojďme využít tu hezkou příležitost, co s sebou to svinstvo přináší. Co jiného nám teď totiž zbývá,“ dodala Farna.

Témata: Ewa Farna