Dominika Gottová přiznala: Důvod, proč nemohla spát!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2020 13:42

Dominika Gottová měla v posledních dnech a týdnech spoustu starostí se stěhováním do vlastního bytu v pražských Vysočanech. Podle svých slov dokonce nemohla spát. Co ji tak tížilo?

Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová se o víkendu konečně dočkala vysněného stěhování do vlastního bytu, po kterém toužila od chvíle, kdy se koncem minulého roku vrátila z Finska do Česka.

„Mám jednou tolik věci, než když jsem přijela z Finska. Přibyla mi spousta kosmetiky a oblečeni,“ svěřila se webu ahaonline.cz nejstarší dcera legendárního zpěváka, která si kvůli zavřeným obchodům zatím nemůže byt pořádně vybavit.

Poslední dny ve středočeském azylu u kamarádky Šárky Rezkové trpěla nervozitou z jednoho konkrétního důvodu. „Poslední noc jsem moc dobře nespala, protože jsem pořád přemýšlela jestli jsem si sbalila všechno,“ popsala Dominika. 

„V novém bytě budu bydlet v provizoriu, protože jsem si chtěla koupit nábytek a novou postel, ale kvůli uzavřeným obchodům se mi to nepodařilo. Naštěstí starou postel a stůl s židlemi mám. Tak to nějak přežiju,“ dodala Gottová. 

Témata: Dominika Gottová