Roušky na prodej? Nela Slováková po stížnostech lidí ztratila nervy!

Nela Slováková dodává roušky 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2020 13:03

Lidé se podivují nad snahou některých celebrit vydělat na současné situaci. Do této skupiny patří Nela Slováková, která nabízela roušky svým zákazníkům. Po jejich stížnostech ale ztratila nervy a svérázně zareagovala.

Nela Slováková si sice vítězstvím v reality show Hotel Paradise přišla na více než milion korun, ale pro peníze je - zdá se - ochotna udělat téměř cokoliv. Proto se v uplynulých dnech vrhla do byznysu s rouškami, které jsou momentálně nedostatkovým zbožím.

Jejich distribuce k zákazníkům, kteří si je zakoupili, ovšem jaksi vázla, a tak se vršily stížnosti. Nespokojení lidé ve velké žádali storno a vrácení peněz. Rodačka z Brna se ale čelem problémům rozhodně nepostavila. 

Slováková si totiž uzamkla instagramový profil, aby se na něj už nedostali další lidé. Ještě v pondělí byl přitom účet bez potíží přístupný. Modelka evidentně vlnu kritiky neunesla, přitom podle všeho šlo především o její selhání.

Naopak Veronika Kopřivová, která roušky také vyrábí a prodává, o čemž vás stars24.cz informoval, s prodejem pokračuje a na stížnosti zákazníků reaguje poměrně klidně.

Témata: Nela Slováková