Jak je na tom Josef Laufer? NOVÉ INFORMACE!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2020 10:50

Josef Laufer musel být po operaci hospitalizován v nemocnici, kam za ním kvůli platnému zákazu návštěv nemohou jeho příbuzní a přátelé. Přesto se objevily nové informace o jeho zdravotním stavu.

Jak vás stars24.cz informoval, osmdesátiletý Josef Laufer leží po operaci v umělém spánku v jedné z pražských nemocnic. Podle dostupných informací má problémy se srdcem, které mu dle přátel fungovalo doposud bez potíží.

Vzhledem k nyní platnému zákazu návštěv v nemocnicích za ním nemůže ani jeho dcera. „Samozřejmě tatínkovi můžu akorát poslat muziku a takové věci, ale jinak ta moje asistence je limitovaná, a tím pádem je to všechno komplikovanější,“ vysvětlila dle webu blesk.cz Top Star magazínu.

Ester Lauferová si navíc dělá starosti i o maminku, kterou rovněž trápí zdraví. „Máma je v rehabilitačním zařízení, takže je to taky komplikované,“ přiznala. 

Nejnovější informace o současném stavu populárního zpěváka podal jeden z jeho spolupracovníku. „Není v kómatu, normálně spí, Pepa a všechny jeho klinické testy jsou v pořádku. Tak asi si potřebuje jenom víc odpočinout,“ doufá producent Oldřich Lichtenberg.

Témata: Josef Laufer