Zdeněk Pohlreich o práci úplně nepřišel: Velké gesto!

Zdeněk Pohlreich 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2020 16:58

Zdeněk Pohlreich to v těchto dnech nemá jednoduché, jelikož provoz restaurací je kvůli vládním nařízením hodně omezený. Oblíbený kuchař ale o práci úplně nepřišel, naopak vaří pro dobrou věc.

Na byznys populárního kuchaře Zdeňka Pohlreicha pochopitelně velice doléhají vládní opatření, která znemožňují běžný provoz stravovacích zařízení. Vařit ale nepřestal, akorát si našel nové „zákazníky“.

Na sociální síti totiž oznámil, že se v nynější složité situaci rozhodl pomáhat. „Vaříme nepostradatelným! Hasičům, záchranářům a policii. Podpořte je s námi! Rozhodl jsme se zahájit solidární iniciativu podporující složky integrovaného záchranného systému,“ vysvětlila známá televizní hvězda.

„Hasiči, policie a záchranná služba procházejí skutečnou zatěžkávací zkouškou. Proto jsem se rozhodl vařit a zavážet jídla zdarma na jejich služebny na území hlavního města Prahy. Jde v současné chvíli o cca 500 porcí denně na území Prahy,“ konstatuje oblíbený kuchař.

„My jsme připravení pracovat zdarma a dělat to, co umíme nejlíp. Samozřejmě bych byl rád, pokud by se podobná aktivita podařila rozšířit do dalších krajů. Není v našich silách je obsáhnout,“ dodal Pohlreich.

Témata: Zdeněk Pohlreich