Slováček chtěl potěšit Patrasovou: Vůbec se na to netěším, přiznala!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2020 15:35

Dáda Patrasová stále považuje manželství s Felixem Slováčkem za plnohodnotné, ačkoliv hudebník má už delší čas milenku. Teď se ale rozhodl něčím potěšit i svou právoplatnou ženu. Její reakce je ovšem překvapivá.

Dáda Patrasová a Felix Slováček už poměrně dlouho netvoří spořádaný manželský pár, hudebník totiž kouzlu výrazně mladší výtvarnice Lucie Gelemové, se kterou randí už několik let. Proto nedávno všechny překvapila následující slova.

„My nejsme kamarádi, ale manželé. Naposledy říkám, že naše manželství je plnohodnotné, a vracet se k tomu už nebudu,“ nechala se nedávno slyšet Patrasová. Na rozvod to zkrátka nevypadá. Saxofonista dokonce rozhodl o zajímavém kroku.

Slováček nechá opravit rodinnou vilu. „Přišel s tím Felix, kterému už taky začalo vadit, v jakém je stavu. Je potřeba rozsáhlá rekonstrukce, okopat základy a zajistit, aby se do domu nedostávala vlhkost, protože teď je to hrozné,“ řekla herečka dle webu ahaonline.cz týdeníku Sedmička.

 „Vůbec se na to netěším. Bude tu špína, prach a cizí lidi, ale je to potřeba udělat a mám radost, že to bude konečně spravené,“ dodala Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček