Eva Pilarová (†80): S manželem zažili mnoho tragédií!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 13:49

Jan Kolomazník doufal, že tu jeho manželka touto dobou ještě bude s námi, ale osud si přál něco jiného. Eva Pilarová nás minulý víkend opustila. Její muž teď na život s ní zavzpomínal.

Minulý víkend nás navždy opustila Eva Pilarová (†80), kterou v posledních měsících trápily přetrvávající zdravotní potíže. Po celou dobu stál po jejím boku manžel Jan Kolomazník. Bývalý tanečník se rozhodl poskytnout první obsáhlý rozhovor od jejího úmrtí.

Se smrtí manželky, kterou tento týden pohřbil, se pomalinku smiřuje. „Ano, ale bohužel každý musíme odejít, život je v tomhle spravedlivý. Nicméně jsem rád, že jsem jí mohl posloužit se vším všudy až do konce,“ řekl webu extra.cz.

„Zažívali jsme spolu jak ty šťastné chvíle, co se týkalo jeviště, tak potom bohužel i situace, kdy přišly nemoci. Eva zase pomohla mně, když jsem onemocněl. Měl jsem už za totáče umřít, dávali mi pět dní života. Ale probral jsem se z toho. Pak onemocněla zase Eva, měla rakovinu, taky se z toho asi i mou zásluhou dostala,“ připomněl.

Kolomazník a Pilarová si zkrátka byli souzeni. „Velkou část života jsme si prostě byli oporou. Život s Evou byl báječný. Smutný i veselý, tak se to prolínalo. Ale bylo tam spíš víc tragédií než těch krásných věcí,“ dodal manžel legendární zpěvačky. 

Témata: Eva Pilarová