Slunečná, Kraus i nová show s Bohdalovou... DIVÁCI, připravte se na ZMĚNY!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 10:35

Televizní diváci se musí srovnat s velkými změnami na obrazovkách. Nejsledovanější tuzemské stanice kvůli koronaviru zastavily výrobu, a tak lidé přijdou o některé oblíbené pořady a seriály.

Populární seriál Slunečná budou moci diváci na Primě sledovat pouze v úterý, ve čtvrtek večer se na obrazovky vrátí seriál Vinaři, v pátek zase zábavný pořad Máme rádi Česko a v sobotu večer uvede televize seriál Temný kraj.

Pondělní a středeční večery patří nadále premiérovým dílům seriálu Modrý kód. Po vzájemné dohodě s TV JOJ nasazuje televize Prima na páteční večer místo avizované show Zlatá maska pořad Máme rádi Česko. 

Sobotní večer se opět mění a místo pořadu Einstein - případy nesnesitelného génia diváci uvidí policistu Petra Kraje v seriálu Temný kraj. Do odvolání nepoběží ani premiérové díly Show Jana Krause a talkshow Na Pavláska od 14. dubna vystřídá Poklad z půdy.

Česká televize vzhledem k aktuálnímu nouzovému stavu pozastavila natáčení pořadů Na stopě, Náš venkov, Kabinet Dr. Honzáka nebo Všechnopárty. Nové díly talk show Karla Šípa jsou připravené do konce března. Po odvysílání dosud natočených premiérových pořadů zařadí ČT do programu jejich reprízy nebo díla se stejnou stopáží.

Témata: seriál Slunečná Jan Kraus Karel Šíp televize Jiřina Bohdalová