Dominika Gottová se stěhuje: VŠECHNO DOBŘE DOPADLO!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 8:30

Dominika Gottová se vrátila do Česka s jasným plánem, co nejdříve se chtěla postavit na vlastní nohy a sehnat si byt. Chvílemi to s ní moc dobře nevypadalo, nakonec ale všechno dobře dopadlo.

Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová byla ještě tento týden spatřena ve středočeském Mníšku pod Brdy, kde jí poskytla azyl kamarádka Šárka Rezková. Už před týdnem přitom všechno nasvědčovalo tomu, že se přestěhuje do vlastního.

Nakonec se dcera legendárního zpěváka začne zabydlovat v pražských Vysočanech až o tomto víkendu. Dominika se na to těší. „Moc, protože je krásný. Jen jsou teď zavřené obchody, takže si ho dovybavím, až se ta vládní opatření zmírní,“ svěřila se webu ahaonline.cz.

Gottová bude nablízku mamince, která žije v domově pro seniory ve stejné čtvrti. Teď se ale pochopitelně vidět nemohou. „Vidět se teď nemůžeme, protože jsou zakázané návštěvy. Tak si alespoň voláme,“ vysvětlila.

Dominika se Šárkou se rozchází v dobrém, všechno si prý po nedávném incidentu vyříkali. Gottová totiž před časem málem způsobila požár, který mohl skončit velice špatně. Přítel Rezkové naštěstí duchapřítomně zareagoval.

Témata: Dominika Gottová