Veronika Arichteva radí: Nošení roušek má následující výhody!

Veronika Arichteva v roušce 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2020 15:40

Veronika Arichteva se snaží lidi svérázným způsobem přesvědčit, aby v současné situaci nosili roušky, jak to nařídila vláda. Na sociální síti dokonce vyjmenovala několik výhod, které ochranné pomůcky přinášejí.

Veronika Arichteva jde ostatním příkladem, proto přestala s natáčením seriálu ještě předtím, než ho přerušila televize. Fanoušky se prostřednictvím sociálních sítí snaží přesvědčit i o nutnosti nosit roušku, a to zábavnou formou.

Zamyslela se totiž nad tím, jaké to může mít výhody. „Skvělý, že se nemusíte líčit, když potřebujete ven. Ten smrad z huby cítíte jen vy. Ideální na redukci váhy, když jí budete nosit i v oblasti lednice,“ radí. 

Šňůrkama si podle herečky můžete vyčistit záhyby za ušima, rouška také zakryje beďar nebo blbě vyplněné rty. Kuřáci díky ní mohou snížit spotřebu cigaret. 

„Když vás partner nasere, což se stane dřív nebo pozdějc v tom nepřetržitým kontaktu, s rouškou můžete i několikrát za sebou říct ‘debile’, aniž by si toho všimnul... Takže nechápu, že ještě někdo tuhle geniální věc nenosí,“ konstatuje Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva