Kateřina Brožová provokuje: Odmítla karanténu a teď…!

Kateřina Brožová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2020 9:00 | Aktualizováno: 21. března 2020 9:20

Kateřina Brožová v posledních dnech hazarduje s důvěrou fanoušků. Nejprve odmítla jít po návratu ze Španělska do karantény, najednou ale otočila a propaguje nošení roušek. Mnoha lidem se to nelíbí.

Kateřina Brožová si v nynější složité situaci zahrává s důvěrou některých fanoušků. Zprvu to totiž vypadalo, že hrozbu šíření koronavirové nákazy trochu zlehčuje. Najednou ale o 180 stupňů otočila.

Jak vás stars24.cz informoval, oblíbená herečka si navzdory doporučení vlády ještě před pár dny užívala v zahraničí. Po návratu do Česka ale odmítla doporučovanou karanténu se slovy, že ve Španělsku „byla jen na otočku“ a „je v pořádku“.

V úterý už ale na instagramovém profilu sdílela fotku v roušce s vyjádřením, že „je to prima“. Seriálová hvězda se ale ihned stala terčem kritiky ze strany některých příznivců. Podle webu expres.cz ale všechny kritické komentáře nekompromisně mazala.

Brožová šla dle dostupných informací ještě po návratu z ciziny natáčet seriál Modrý kód. Televize Prima však už veškerou seriálovou produkci na nějaký čas přerušila.

Témata: Kateřina Brožová