Berenika Kohoutová: V karanténě už jsem několik týdnů, šokuje!

Berenika Kohoutová s partnerem Kryštofem a dcerou Lolou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 21:09

Tisíce Čechů se momentálně kvůli šíření koronaviru nacházejí v karanténě. Pro Bereniku Kohoutovou to evidentně není nic nového. Herečka, zpěvačka a maminka přiznala, že už několik týdnů téměř nikam nevychází.

Berenika Kohoutová se do šití roušek nezapojila, i když poděkovala všem kolegyním, které se zapojily. Ona sama má především mateřské starosti. „Já na svou roušku teprve čekám,“ prozradila včera na sociální síti.

Pro ní osobně nejsou vládní nařízení zakazující volný pohyb ničím novým. „Jinak jsem ze svý přirozený šestinedělový karantény už nějakej čas nevylezla. Zatím chodíme po zahradě, Kryštof se včera obalil plínou a šel na nákup,“ popsala herečka a zpěvačka.

„Pustili jsme se i kousek do lesa. Les léčí. Minimálně psychiku. Myslím, že kdyby se konkrétně na mně dělala nějaká studie, tak se to prokáže. Procházky zakázaný nejsou! Když nejdete s partou kámošů,“ vzkazuje novopečená maminka. 

„Kámoše holt nějakej čas neuvidíme. Tak běžte se svým parťákem z karantény. Žít zdravě, to je teď důležitý. A chránit sebe a ostatní!! Tvoje rouška chrání mě, moje rouška chrání tebe,“ dodala Kohoutová.

Témata: Berenika Kohoutová