Ivana Gottová: Na pohřbu Pilarové (†80) neskrývala slzy!

Gottová, Ivana 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 19:31 | Aktualizováno: 20. března 2020 21:14

Nikdo nečekal, že se Ivana Gottová konečně objeví na veřejnosti ve chvíli, kdy stát žádá lidi, aby omezili pohyb, ale stalo se. Jednu dnešní událost si totiž vdova po Karlu Gottovi nemohla nechat ujít.

Jak vás stars24.cz informoval, dnes proběhl v tichosti a tajnosti pohřeb legendární zpěvačky Evy Pilarové (†80), která nás opustila o uplynulém víkendu. Vzhledem k současným opatřením kvůli šíření koronaviru se smuteční akt odehrál v kruhu nejbližších přátel.

Mezi nimi dle webu blesk.cz nechyběla Ivana Gottová. Vdova po slavném zpěvákovi se od říjnového úmrtí manžela objevila na veřejnosti jen při jeho pohřbu a teď. Absenci na posledním rozloučení s několikanásobnou Zlatou slavici si dovolit nemohla. A u otevřené rakve neskrývala slzy! 

Evu Pilarovou a Karla Gotta totiž pojily mimořádné pěvecké schopnosti, ale především dlouholeté přátelství. Ivana proto nemohla na dnešním pohřbu chybět.

Mnozí kolegové dnes nedostali možnost se s Pilarovou rozloučit, měli by však vědět, že nešlo o poslední příležitost. Manžel zpěvačky Jan Kolomazník už dříve oznámil, že jakmile to situace dovolí, nechá uspořádat zádušní mši. 

Témata: Ivana Gottová Eva Pilarová