Timo Tolkki řeší dilema: Má byt v Praze, ale nemůže tam!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 15:59 | Aktualizováno: 18. března 2020 22:05

Timo Tolkki je dál v Mexiku, kam odletěl za pracovními závazky, ale stále má v plánu návrat do Česka. V současné situaci je ale něco takového téměř nemožné, přestože hudebník tvrdí, že už má v Praze byt.

Timo Tolkki měl v posledních hodinách velice špatnou náladu. Jak vás stars24.cz informoval, na sociální síti fanoušky prosil, aby s ním byli, protože se cítí opravdu špatně. Z deprese se nakonec dostal, problémů ale přibylo. 

„Situace je zvláštní… Právě jsem se dozvěděl, že mám byt v Praze, ale minimálně měsíc se tam nedostanu,“ prozradil fanouškům manžel Dominiky Gottové, která si vlastní bydlení v hlavním městě našla už minulý týden.

Zároveň se na dálku navezl do Čechů, kteří ho na facebooku sledují. „Všem lidem z Česka, kteří mi sem píšou negativní věci, odejděte! Nemusíte tady být,“ vzkázal finský hudebník, který dál sleduje, co se u nás děje.

„Je to hodně špatné, že se tahle situace s koronavirem vymkla kontrole. Lidem radí, aby se vyhýbali jakémukoliv kontaktu a nepřibližovali se blíž než na 2 metry. Alespoň v České republice,“ uvedl na svém profilu. 

Témata: Timo Tolkki