Lucie Šafářová se smířila s realitou: Nesnáší to, ale přizpůsobila se!

Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 15:50

Lucie Šafářová se smířila s realitou, kterou přinesla epidemie nového koronaviru. Lidé by na veřejnosti měli nosit roušky, které ona nosí jen velice nerada. V této situaci se ale přizpůsobila.

Řada tuzemských celebrit se v posledních hodinách pustila do šití roušek, jiní se alespoň zapojili do osvěty a na sociálních sítích prosí spoluobčany, aby si na veřejnosti zakrývali nos a ústa a bránili tak šíření viru.

S rouškou přes pusu už se fanouškům ukázala i Lucie Šafářová. „Je to realita… roušky nesnáším, ale teď to není o mě, ale o nás všech! Pojďme to porazit společně!“ vzkázala příznivcům.

Bývalá tenistka se nechtěla připravit o procházky v přírodě, k nimž vyzývala lidi před pár dny. „Mám pocit, že za poslední dny se náš svět zastavil… omezení ve všech směrech našeho života… nejistota a strach, který se na nás chrlí ze všech stran… a proto šup do přírody!“ radila tehdy.

„Máme ji krásnou, dnes bylo sluníčko, dodá to energii i dobrou náladu! Jsme v tom všichni stejně a zvládneme to!“ dodala Šafářová, která kvituje alespoň to, že na sebe mají více času s partnerem Tomášem Plekancem. 

Témata: Lucie Šafářová