Dagmar Havlová prosí o pomoc: Šijeme roušky, ale…!

Dagmar Havlová šije roušky 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 12:05

Do šití roušek už se pustila i bývalá první dáma Dagmar Havlová, které není lhostejná situace v naší zemi. Populární herečka dokonce na sociální síti poprosila fanoušky o pomoc. Jaká byla reakce?

Dagmar Havlová v těchto dnech ukazuje, jak se dá opravdu důstojně plnit role bývalé první dámy. Jak vás stars24.cz informoval, na sociální síti zveřejnila poděkování všem lidem, kteří dál vykonávají svou práci, především pak zdravotníkům. 

„Dnes jsme s dcerou pomohly jedné stařence. Alespoň v nabídce nákupu,“ prozradila již v neděli oblíbená herečka. Později ale připojila ruku k dílu ještě výrazněji, začala totiž také šít chybějící ochranné pomůcky.

V pondělí to oznámila na instagramu a dokonce prosila lidi, zdali jí nechtějí pomoct. „Šijeme roušky pro zdravotníky v nemocnicích a hospicích u mé divadelní garderobierky Ivetky,“ uvedla manželka zesnulého exprezidenta.

„Může nám někdo pomoci se stříháním bavlny - našeho starého Dělostřeleckého povlečení - a šitím? Lékaři na to čekají,“ apelovala na své fanoušky, kteří prosby vyslyšeli a začali se hlásit do služby.

Témata: Dagmar Havlová