Lucie Bílá jde do boje proti koronaviru: Konečně využije řemeslo!

Lucie Bílá 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 8:27

Lucie Bílá se v mládí vyučila dámskou krejčovou a teď se jí dávno nabyté dovednosti velice hodí. Populární zpěvačka vytáhla do boje s koronavirem a rozhodla se šít roušky pro ty, kteří je potřebují ze všech nejvíc.

Táta jí vždycky říkal, aby dělala řemeslo, Lucie Bílá ale nakonec udělala velkou kariéru jako zpěvačka. V současné situaci se jí ale fakt, že se vyučila dámskou krejčovou, náramně hodí. Vytáhla tedy stroj a dala se do práce.

„Pak, že se mi nebude má profese švadlenky hodit,“ napsala Slavice ke snímku, který vyvěsila na svém instagramovém profilu. „Chystám balík roušek do Kladenské nemocnice,“ prozradila vzápětí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila), Bře 16, 2020 v 8:45 PDT

Fanoušci ji ihned zaplavili množstvím dotazů, jelikož teď každého zajímá, jak si takovou improvizovanou roušku ušít. Bílá jim prozradila, že roušky dělá z nového bavlněného povlečení a trička ze stejného materiálu. 

Jak vás stars24.cz informoval, populární zpěvačka již lidem v těchto složitých časech jednou radost udělala. Na sociálních sítích totiž streamovala koncert s pianistou Petrem Maláskem. Přeje si totiž, aby si lidé zachovali dobrou náladu.

Témata: Lucie Bílá