To si Eva Pilarová (†80) nezasloužila! ČT to od lidí pořádně schytala!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 15:20

Úmrtí Evy Pilarové o víkendu zasáhlo do programu České televize, která se rozhodla zařadit film na její počest. Televizní diváci ho ovšem moc dobře nepřijali. Něco takového si prý legendární zpěvačka rozhodně nezasloužila.

Česká televize se po úmrtí Evy Pilarové (†80) rozhodla odvysílat romantickou hudební komedii, kterou chtěla věnovat právě legendární zpěvačce k narozeninám. Pocta to ale dle řady diváků byla velice nepovedená, což je patrné např. v diskuzi na webu Česko-Slovenské filmové databáze.

„Tak tohle si paní Pilarová nezasloužila. Všichni, kdo se na této hrůze podíleli, by se jí měli in memoriam omluvit,“ stojí v úvodu jednoho z prvních komentářů. „Kdyby ČT připomněla odkaz jedné z největších ikon Semaforu a české populární hudby sestřihem toho nejlepšího, udělala by lépe,“ vyjádřil svůj názor další z diváků.

Podobné názory se v diskuzi opakovaly. „Rovnou bez mučení uznávám, že se to možná ani nehodí, ale kdyby se tohoto uvedení dožila paní Eva, tak to s ní stejnak sekne. Tohle si ‚Pilarka‘ nezasloužila,“ konstatoval další „recenzent“. Našli se ovšem i lidé opačného názoru.

„Vůbec to není můj žánr a nic pro můj vkus, ale když jsem viděl tu snůšku plivanců, tak jsem se na ten muzikálek zkusil podívat okem nezaujatého diváka. Je pravda, že u záběrů na některé celebrity jsem musel zavírat oči (osobní problém), ale dal jsem to jinak v pohodě,“ napsal další z diváků.

Témata: Eva Pilarová