Dominika Gottová: Radost z nového bytu nezná mezí!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 8:58 | Aktualizováno: 16. března 2020 22:00

Dominika Gottová se od chvíle návratu z Finska snaží postavit na vlastní nohy, teď se konečně zdá, že je na dobré cestě. Našla si totiž vlastní byt a její radost nezná mezí. Co ji těší ze všeho nejvíc?

Dominika Gottová to s hledáním bytu neměla vůbec jednoduché. Napoprvé ji odmítli kvůli chování jejího všudypřítomného manžela Tima Tolkkiho. Pak zaváhala ona sama, když nestihla využít nabídku, kterou jí přeposlala vdova Ivana Gottová. Minulý týden ale konečně došlo ke zvratu.

Jak vás stars24.cz o víkendu informoval, nejstarší dcera legendárního zpěváka podepsala smlouvu s majitelem bytu, který bude nově obývat. Už tedy nebude dál na obtíž kamarádce Šárce Rezkové, která jí podala pomocnou ruku po návratu z Finska.

Gottová nakonec prozradila i některé další detaily týkající se nového bydlení. „Teď jsem našla bydlení ve Vysočanech! V této čtvrti bydlí v domově pro seniory i moje maminka. Moc se těším, že k sobě budeme blíž,“ svěřila se s radostí webu blesk.cz.

Podle informací tohoto serveru nemusí jít v dohledné době o jedinou velkou změnu v jejím životě. Dominika řeší rovněž novou pracovní příležitost, ve stejném obchodním centru, kde je zaměstnaná v baru, by mohla dělat za pultem lahůdek.

Témata: Dominika Gottová