Dáda Patrasová šokuje: Felix? Vracet už se k tomu nebudu!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. března 2020 16:31

Rozvodová sága manželů Felixe Slováčka a Dády Patrasové pokračuje. Populární herečka poskytla o jejich manželství vyjádření, které všechny překvapilo. Opravdu to spolu mají takhle?

Dáda Patrasová a Felix Slováček už poměrně dlouho netvoří spořádaný manželský pár, v poslední době je spojuje snad jen starost o vážně nemocnou dceru Aničku, která už několik měsíců statečně bojuje s rakovinou prsu. Teď jsou jistě jejich obavy ještě větší, jelikož i u nás se šíří nový koronavirus.

Co naopak manželé stále nevyřešili, je vztah mezi sebou navzájem. V minulosti to už několikrát vypadalo na rozvod, ale zatím vždy tomu něco bránilo. Známý saxofonista si ho prý nepřál, a to navzdory tomu, že udržuje vztah s jinou ženou.

Hudebník, který dlouhá léta spolupracoval s Karlem Gottem, propadl kouzlu výrazně mladší výtvarnice Lucie Gelemové, se kterou randí už několik let. Nového partnera si našla i Patrasová. Přesto teď pronesla zajímavá slova.

„My nejsme kamarádi, ale manželé. Naposledy říkám, že naše manželství je plnohodnotné, a vracet se k tomu už nebudu,“ řekla webu extra.cz.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček