Dominika Gottová: Navzdory koronaviru se konečně stěhuje!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. března 2020 11:35 | Aktualizováno: 14. března 2020 19:41

Koronavirus ji nezastavil. Dominika Gottová potvrdila, že se o právě probíhajícím víkendu hodlá přestěhovat do vlastního bytu. Toužila po něm od chvíle, co se vrátila z Finska domů do Česka.

Dominika Gottová při hledání vlastního bytu několikrát narazila. Nejprve ji odmítli kvůli nevyzpytatelnému chování jejího manžela Tima Tolkkiho, pak zase nestihla využít nabídku, kterou jí přeposlala vdova Ivana Gottová. Tento týden ale došlo k zásadnímu posunu.

Jak vás stars24.cz informoval, nejstarší dcera legendárního zpěváka tento týden oznámila, že by se o víkendu měla stěhovat do vlastního. „Našla jsem si konečně byt a už jsem za něj složila zálohu,“ nechala se slyšet. A stěhování nejspíš umožní i napjatá situace v zemi.

Podle informací webu ahaonline.cz podepsala Gottová včera smlouvu s majitelem bytu. Radost z toho, že se konečně osamostatní a už nebude na obtíž kamarádce Šárce Rezkové, byla evidentní. 

“Je to tak, konečně se mi zadařilo a budu mít vlastní bydlení! Nechci více prozrazovat, ale kousek od mého nového bytu žije moje maminka, což je úžasné. Budu jí nablízku,” řekla zmíněnému serveru. 

Témata: Dominika Gottová