Vážně nemocná Anička Slováčková: Jasná reakce na koronavirus!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 18:38

Anička Slováčková bojuje už několik měsíců se zákeřnou rakovinou prsu, teď se přidávají obavy z nákazy novým koronavirem. Talentovaná herečka a zpěvačka už fanouškům řekla, jak se bude chovat.

Když lidé před časem viděli její plný nákupní košík, Anička Slováčková tvrdila, že nějaký koronavirus rozhodně neřeší. Teď už platí, že opak je pravdou. Vládní opatření ji připravili o práci. Ona si z toho ale velkou hlavu nedělá, na sociální síti se naopak snaží lidi uklidňovat.

“Ahoj, píšete mi a ptáte se, co a jak… Za mě… Pojďme se zkusit všichni vnitřně uklidnit, odpočineme si doma a nabereme každý sám sílu na další dny a roky. Máme teď čas přemýšlet nad tím, co chceme v životě změnit, ujasnit si hodnoty a priority,” napsala na instagramu.

Fanouškům radí, že čím víc na sebe budou opatrní, tím dříve se vše vrátí do normálu. “Tak se zbytečně nikde moc nezdržujme a v klidu počkejme, až bude kolem více zdravých, než nemocných. Já se jdu uklidnit do lesa. Myslím na vás,” vzkázala dcera slavných rodičů.

Anička by se jako onkologická pacientka oprávněně mohla cítit koronavirem ohrožená. Snad ani není třeba připomínat, že už několik měsíců bojuje s rakovinou prsu a její obranyschopnost je oslabená chemoterapiemi. 

Témata: Anna Slováčková