Pavlína z MasterChefa: Protivná soutěžící se neuvěřitelně změnila!

Pavlína Lubojatzky 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 13:45 | Aktualizováno: 13. března 2020 15:46

Lidem sice leze na nervy, porotci ale Pavlínu posílají v kuchařské soutěži MasterChef dál. Diváci ale možná neví, že se tato nesympatická soutěžící hodně změnila. Jaká byla dříve?

Mnoha divákům kulinářské soutěže MasterChef je soutěžící Pavlína Lubojatzky protivná a nelíbí se jim, ona ale zatím postupuje dál. Když se dnes podíváte na její instagramový profil, pochopíte, že se snaží žít a vařit zdravě. Nebylo tomu tak vždy. Amatérská kuchařka to přiznává na svém blogu.

„Od malička jsem milovala jídlo, dokázala jsem se bavit hlavně o něm, myslet na něj celý den, dojídala jsem jídlo po mojí mlsné ségře a dokázala jsem našim ztropit scénu, když mi nechtěli koupit tukový rohlík, na který jsem měla právě chuť,“ píše na něm.

V její rodině prý dodnes koledují povídačky o tom, jak v šesti letech snědla 8 rohlíků se slaninou potřených hořčicí, a to na posezení. S nastupující pubertou šla ale do sebe a začala držet hodně striktní dietu. Pak sice opět přibrala, dnes je ale zase ve formě.

„V naší rodině se vždycky jedlo nezdravě. Často smažená jídla, sladká jídla, pečivo, pořád jen samé pečivo a ještě jednou pečivo, na pití Hello kiwi sirup a mohla bych pokračovat do nekonečna. Rodiče mi nedávali žádné kapesné, a tak jsem musela jíst to, co naši nakoupili. Proto jsem jedla stále ty nezdravé věci, akorát v hodně malých porcích,“ přiznala.

Témata: Pavlína Lubojatzky MasterChef