Šárka Rezková o Gottové: Opravdu se snaží, ale...!

Šárka Rezková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 16:58

Šárka Rezková poskytla na konci loňského roku Dominice Gottové střechu nad hlavou. Teď se spolu obě dámy pomalu loučí. Zpěvačka se možná i proto rozhodla říct pravdu o jejich vztahu.

Jak vás stars24.cz tento týden informoval, Šárka Rezková, která se několik měsíců nazpět rozhodla podat pomocnou ruku domů se vracející Dominice Gottové, musela být náhle hospitalizována v nemocnici. Ještě předtím ale stihla dát rozhovor o svém vztahu se slavnou podnájemnicí.

„Dominika se postavila na vlastní nohy, pracuje, opravdu se snaží. Myslím si, že o sebe také hodně dbá a vždy ctila naše soukromí,“ řekla známá zpěvačka webu idnes.cz s tím, že všechno, co se děje kolem nejstarší dcery legendárního zpěváka, bere s rezervou.

Rezková má jinak pro Dominiku jen slova chvály. „Je to holka, která druhou šanci vzala za pačesy, už si hledá i nové bydlení. Potom už bude jen na ní, jak s životem naloží do budoucna,“ vyjádřila se pro zmíněný server.

Jak zpěvačka zmínila, pod jednou střechou už s Gottovou dlouho nebudou. Jak jsme vás informovali, dcera slavného zpěváka by se ráda do nového bytu přestěhovala už o nadcházejícím víkendu. Otázkou však je, zdali to situace v zemi umožní.

Témata: Šárka Rezková Dominika Gottová