Roman Vojtek dá manželce čočku? Jeho Petra je kvůli koronaviru pod palbou!

Roman Vojtek se synem a manželkou Petrou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 12:15

Romana Vojtka a jeho ženy Petry se pochopitelně dotkla vládní opatření, která zrušila velkou část divadelních představení. Hercova manželka dala jasně najevo, že je z toho rozčarovaná. To ale neměla dělat.

Herci a obecně umělci přišli tento týden o zdroj příjmů, jelikož velká část divadel přerušila provoz, a někteří z nich to dost těžce nesou. Důkazem je např. manželka Romana Vojtka Petra, která dala průchod emocím na sociální síti.

„Byla bych moc ráda, kdyby se ministerstvo k věci postavilo férově a s platností dnešního rozhodnutí okamžitě nabídlo řešení v rámci kompenzace či odškodnění v případě, kdy nemáte zaměstnavatele. Jak to, že dávají rozkazy pod pokutou, berou práci tisícům lidí, ale nejsou schopni finančně zabezpečit své občany, když platíme férově takové daně a mnozí DPH,“ napsala Petra Vojtková na instagramu.

Zloba obyčejných lidí se pak obrátila i proti jejímu manželovi. „Bože, co to ta vaše kváká na těch videích dneska? Nejdřív chce od státu kompenzace, chudinka, a pak jako že chápavě mele o zdraví a bezpečnosti? Dostala čočku, co, tak to chtěla napravit,“ napsala mu na profil jedna ze sledujících.

Vojtek v reakci s humorem naznačil, že doma sjedná nápravu. „Milá Terezko, děkuji vám za vaši podnětnou a inteligentní zprávu. Hned jak se probudí, dostane čočku i ode mne. Přeji vám hodně zdraví a díky, že jste mi otevřela oči,“ reagoval herec.

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová