Jan Kraus bez diváků? Zákaz někdo nerespektoval!

Jan Kraus před skoro prázdným hledištěm Divadla Archa 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 11:00 | Aktualizováno: 12. března 2020 12:16

Jan Kraus musel včera řešit nemilou věc. V den natáčení jeho talk show vyhlásili, že do divadla nesmí více než stovka lidí. Populární talk show se tak měla odehrát bez diváků. Jeden z nich ovšem nařízený zákaz nerespektoval.

Státem vyhlášený zákaz akcí nad 100 lidí dopadá i na český šoubyznys. Jak vás stars24.cz včera informoval, týkal se i natáčení středeční Show Jana Krause, který uvedl, že jedinou útěchou mu je fakt, že lidé nemohou přijít kvůli ochraně zdraví. Do hlediště ale nakonec přece jen jeden divák usedl.

Bez všudypřítomného pana Odvárky se zkrátka talk show odehrát nemohla. Převahu v divadle tak tentokrát měli hosté, mezi které patřil zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert. Ten zavzpomínal na podobně nevšední zážitek.

Hned v úvodu rozhovoru s Krausem totiž přiznal, že pohled do úplně vylidněného hlediště je jeho noční můrou. „I když jednou už jsem to zažil, když jsem někde hrál jako DJ,“ prozradil. Jako třetí usedne do pohovky přední světový biolog a lékař Karel Raška, s nímž se herec a moderátor bude pochopitelně bavit o koronaviru.

„Co se koronaviru týče, jsme tady u nás nyní v počáteční fázi,“ řekne k aktuální situaci. „Máme veliké štěstí, že všechny případy, které u nás byly dosud zaznamenány, měly lehký průběh. To ale může být statistická náhoda, protože kupříkladu v Itálii tomu tak není,“ konstatuje odborník.

Témata: Jan Kraus