Ewa Farna po rozhodnutí vlády: Spousta lidí přišla o práci!

Ewa Farna 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 14:24

Hudebního průmyslu se rovněž výrazně týká dnešní rozhodnutí státu, který zakázal všechny kulturní akce nad 100 lidí. Není tedy divu, že se ozvala třeba Ewa Farna. Zpěvačce už minulý týden zrušili koncert v sousedním Polsku.

Ewa Farna už minulý týden na vlastní kůži pocítila, jaké dopady může na její živobytí mít šířící se nákaza novým koronavirem. Jak vás stars24.cz informoval, o víkendu jí zrušili koncert v polské Poznani. Od dnešního dne přišla z rozhodnutí vlády na dobu neurčitou i o české koncerty. Fanoušky o tom ihned informovala na sociální síti.

„Drazí fanoušci, jak asi víte, vláda pro tento okamžik zakázala akce nad 100 lidí. Týká se to každého našeho koncertu či vystoupení, spousta lidí přichází do odvolání o práci (teď mluvím o celém průmyslu),“ napsala v instagramovém příspěvku.

Populární zpěvačka přitom neskrývala překvapení z toho, co se stalo. „Posílám vám v celém sém údivu hodně pozitivní energie, úsměvů a minimum strachu, který se tak rád a rychle šíří, často napáchá více zbytečné škody,“ vzkázala lidem.

Příznivce pak poprosila o klid k získání dalších informací. „Prosím, vyčkejme na více informací. Zatím toho moc nevíme. Ani třeba to, dokdy zákaz platí. Budeme vás co nejdříve ve všem informovat,“ dodala Farna.

Témata: Ewa Farna