Koronavirus dopadá i na Krause: Talk show bez diváků!

Herec Jan Kraus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 13:47 | Aktualizováno: 10. března 2020 15:30

Epidemii koronaviru řeší i osobnosti českého šoubyznysu. Třeba Jana Krause dnes čeká opravdu nevšední natáčení jeho talk show. Do Divadla Archa tentokrát dorazí jenom hosté.

Dnes přijatá opatření kvůli šíření nového koronaviru, kterým už se v Česku nakazilo 40 lidí, hodně dopadají na tuzemský šoubyznys. Kupříkladu Jan Hrušínský na sociální síti spekuluje o likvidaci svého Divadla Na Jezerce.

V divadelních prostorech Paláce Archa v ulici Na Poříčí se už nějaký čas natáčí televizní Show Jana Krause, a to pravidelně v úterý, aby se ve středu mohla odvysílat. Populární moderátor tedy musel během dnešního dne rychle zareagovat.

„Divadlo bez diváků není rozhodně to pravé. Na druhou stranu je ale útěchou, že lidé nemohou přijít kvůli důležité ochraně zdraví. Show must go on! První přikázání showbyznysu můžeme splnit jen díky tomu, že jde o záznam pro televizi,“ uvedla televize Prima v tiskové zprávě. 

Kraus zažije něco takového za léta natáčení nejrůznějších talk show poprvé a v podobné situaci budou s největší pravděpodobností i jeho dnešní hosté, mezi kterými bude např. zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert.

Témata: Jan Kraus