Jitka Čvančarová upřímně: Proč šla na potrat?!

Jitka Čvančarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 8:59

Jitka Čvančarová zaslouží obdiv za to, že se rozhodla jít ven s bolestivou pravdou. Před několika lety ji osud opravdu těžce zkoušel, a tak se rozhodla k radikálnímu kroku. Proč šla populární herečka na potrat?

Jitka Čvančarová si před pár lety prošla velmi těžkým obdobím, během kterého přišly dvě opravdu velké ztráty, s nimiž nebylo jednoduché se vyrovnat. V létě 2017 přišla po statečném boji s vážnou nemocí o maminku, které stála po boku do poslední chvíle.

„Chtěla jsem jí co nejvíce pomoct od bolesti a stresu, aby odešla doma, smířená a milovaná. Musela jsem se zdravotnicky dovzdělat, naučit se injekčně podávat léky, zavádět kanyly, pracovat s kyslíkem,“ prozradila už dříve.

Aby se mohla umírající mamince tak důkladně věnovat, podstoupila další velkou oběť. O bolestivé zkušenosti s potratem nyní promluvila v rozhovoru pro internetový pořad Prostor X, kde vysvětlila důvody tohoto rozhodnutí.

Je to strašná věc a je to velmi bolestivá věc pro ženu. Kdyby se to miminko narodilo v tom období, tak bych neměla prostor tolik se věnovat své mamince a nechat ji odejít doma,“ nechala se slyšet dle webu blesk.cz.

Témata: Jitka Čvančarová