Dominika Gottová blízko tragické smrti: Doma málem uhořela!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 8:28

Dominika Gottová před pár dny málem přišla o život. Mohla za to zapálená cigareta, od které vznikl požár. Zachránce nejstarší dcery legendárního zpěváka se rozhodl promluvit. Co přesně se stalo?

Dominika Gottová má velice náročné období. Sice jí momentálně neotravuje manžel Timo, zato jí tlačí čas, co se týče vlastního bydlení. Kamarádka Šárka Rezková, toho času ležící v nemocnici, jí řekla, že do konce března musí její dům ve středních Čechách opustit. Nejstarší dcera Karla Gotta tam málem přišla o život.

Historku převyprávěl partner zpěvačky Rezkové. „To mohlo skončit příšerně! Usnula, cigareta jí spadla na noční košili a ta se vznítila. Kdybych nešel po chodbě a necítil dým, tak by došlo k tragédii. Bylo štěstí, že jsem ještě nespal,“ parafrázuje web cas.sk jeho slova pro deník Blesk.

„Asi si vzala něco na spaní! Jsem rád, že to dobře dopadlo, protože toto byl krok od tragédie. S Dominikou jsem měl velký rozhovor, omlouvala se, že má hodně starostí s hledáním bydlení a se životem,“ vysvětlil muž, který Dominice spolu s přítelkyní podal pomocnou ruku.

Gottová zatím při hledání bytu vždy narazila. Nejprve ji odmítli kvůli chování jejího manžela, pak zase nestihla využít nabídku, kterou jí přeposlala vdova Ivana Gottová.

Témata: Dominika Gottová