Veronika Kopřivová: Tohle si na MDŽ ráda poslechla!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 20:35

Dnešní Mezinárodní den žen reflektovala i Veronika Kopřivová, které někdo blízký udělal velkou radost. O sympatické modelce totiž řekl něco, co by ráda slyšela každá žena.

Veronika Kopřivová nedávno na sociální síti naznačila, že je „s tím, jehož štěstím je vidět ji šťastnou“. Na mysli měla současného přítele Miroslava Dubovického, který loni nahradil po jejím boku hokejistu Jaromíra Jágra. V neděli nejspíš nezapomněl na to, že je Mezinárodní den žen.

Modelka se totiž na instagramovém profilu zaradovala nad tím, jaká slova na její adresu zazněla. „Dnes mi bylo řečeno, že jsem hodná, milující, silná, pracovitá a soběstačná, vím to, ale někdy zapomínám a je opravdu hezké a uspokojivé to občas slyšet,“ pochlubila se.

Úspěšná podnikatelka připojila vlastní vzkaz pro ostatní ženy. „Zasloužíme si být oceňované a to nejen samy sebou. Jsme silné, milující a úžasné bytosti. Buďme k sobě LASKAvé! Dokážeme cokoliv, protože jsme ženy,“ dodala. 

Jak vás stars24.cz informoval, na MDŽ nezapomněla ani Anička Slováčková. Ačkoliv bojuje se zákeřnou rakovinou, tak ukázala, že pořád dokáže myslet i na ostatní.

Témata: Veronika Kopřivová