Lucie Vondráčková slaví 40. narozeniny: Ten dárek chytne za srdce!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 9:36 | Aktualizováno: 8. března 2020 21:59

Lucie Vondráčková dnes slaví 40. narozeniny, které si samozřejmě neumí představit bez dětí. Až uvidíte dárek, který oblíbené herečce a zpěvačce synové dali, nejspíš se neubráníte dojetí.

Lucie Vondráčková se 8. března 1980 narodila do muzikantské rodiny, její teta Helena patří k nejznámějším postavám české popmusic. Ona sama už vydala bezmála dvacet alb, hraje ve filmu i v televizi, ztvárnila řadu divadelních rolí, a kromě toho hraje v muzikálech, moderuje a dabuje.

V poslední době ale poutal pozornost především její vztah s bývalým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem. Manželé se loni v Kanadě rozvedli, populární herečka a zpěvačka s ním má dva syny Matyáše a Adama. Právě od nich nejspíš dostala nejhezčí dárek, kterým se pochlubila na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Bře 7, 2020 v 3:58 PST

Jedná se o náhrdelník s nápisem „mommy“ neboli maminka. „40... skoro,“ napsala ke snímku na instagramovém profilu v předvečer narozeninového dne. Fanoušci se neubránili dojetí. 

Kromě dětí dělá Vondráčkové radost především práce v nejrůznějších uměleckých oborech. Oproti exmanželovi si totiž zatím nenašla nového životního partnera, ačkoliv se kolem ní už několik chlapů motalo.

Témata: Lucie Vondráčková