Rozchod Věry Martinové: Zpěvačka popsala, co jí k tomu vedlo!

Věra Martinová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 9:01

Věra Martinová před časem sáhla k radikální životní změně a po čtvrtstoletí se rozešla s manželem. Oblíbená countryová zpěvačka popsala, co jí k tomuto rozhodnutí vedlo.

V životě Věry Martinové bylo mnoho zlomových okamžiků - těžká havárie, rakovina prsu. Před lety se pak rozhodla po 25 letech pro rozvod s manželem Jaroslavem Petráskem, kterého po jejím boku nahradil nový partner Květoslav. Proč se tak rozhodla?

Oblíbená zpěvačka připomněla, že tehdy rozpustila i původní kapelu. „Dostala jsem se zase na dno a věděla jsem, že musím se životem něco radikálně udělat. Cítila jsem, kde je zakopaný pes, přesně jsem věděla, v čem mě to nebaví, v čem to nejde, a stejný pocit jsem měla i v manželství,“ řekla dle webu ahaonline.cz časopisu Téma.

„Mám bývalého muže pořád ráda. Strávili jsme spolu 25 let, nejde to odepsat, ale nebylo nám už ani jednomu ve vztahu dobře. Tušila jsem, že je to trápení pro oba a že je ten správný čas to rozseknout. Je shoda okolností a náhoda, že mi přišel do cesty Slávek,“ popsala.

Podle svých slov tou dobou nového partnera nehledala. „On mě jen vyvedl ze situace, kde mi už nebylo dobře. Beru to tak, že mě tady asi dostal na starost, a musím říct, že to nemá jednoduché,“ konstatuje Martinová.

Témata: Věra Martinová