Lucie Bílá a Radek Filipi: TAJNÁ SVATBA?!

Lucie Bílá a Radek Filipi 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 17:51 | Aktualizováno: 8. března 2020 21:17

Lucie Bílá a Radek Filipi tvoří pár už dost dlouho na to, aby mohli přemýšlet o tom, jestli ho nezpečetí svatbou. Populární zpěvačka a její svalovec teď promluvili o tajném obřadu. Jak to s ním je?

Lucie Bílá a Radek Filipi spolu září štěstím, a tak není divu, že už se mnohokrát spekulovalo o tom, jestli se náhodou v tichosti a tajnosti nevzali. Zatím ne, přestože se zasnoubili už před třemi lety. V rozhovoru pro denik.cz na to zavzpomínali.

Slavice v té souvislosti pronesla zajímavá slova. „Oba máme svatby za sebou. A i když jsem od té chvíle prstýnek nesundala, žádnou tajnou svatbu nechystáme. Pro mě už to samotné pokleknutí a navléknutí prstýnku je Ano napořád,“ prohlásila.

Bílá vzápětí prozradila, na čem jí doopravdy záleží. „Důležité je, že jdeme stejným směrem, že se na sebe můžeme spolehnout a že jsme šťastní za ten obyčejně neobyčejný společný život,“ konstatovala.

Nakonec ale svatbu do budoucna nevyloučila. „Nikdy neříkám nikdy, ale jestli mohu mluvit za sebe, tak jsem teď opravdu tak šťastná a spokojená, že po ničem víc netoužím. To abych nebyla jako ta rybářova žena, co chtěla všechno a neměla pak nic,“ dodala Bílá. 

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi