Karel Gott (†80): Brzy přijde VELKÉ ODHALENÍ!

Karel Gott 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 11:30 | Aktualizováno: 7. března 2020 20:38

Myslíte si, že už vás Karel Gott nemůže ničím překvapit? Budete se divit! Již brzy dojde k velkému odhalení věci, kterou legendární zpěvák stihl udělat těsně před smrtí.

Karel Gott (†80) stihl před svým odchodem řadu věcí, o kterých se toho moc nevědělo. Jak vás stars24.cz již informoval, vznikl například křišťálový odlitek jeho dlaně, který nechali vyrobit provozovatelé litoměřického Muzea Křišťálový dotek. Lidé ho poprvé uvidí ještě v březnu.

Podle informací webu denik.cz proběhne slavnostní odhalení otisku dlaně Mistra v pátek 27. března v rámci Zahájení turistické sezony. Akce proběhne mezi 15. a 18. hodinou a jako hudební doprovod pochopitelně poslouží hity legendárního zpěváka. 

Odlitek získal sklář Jan Huňát loni v září, tedy jen pár týdnů před smrtí mnohonásobného Zlatého slavíka. Prvního října totiž Gott podlehl leukémii. Odlitek přitom mohl existovat už několik let.

„Poprvé jsme jednali s Karlem Gottem o získání otisku jeho ruky zhruba před čtyřmi lety. V tu dobu však onemocněl rakovinou mízních uzlin a nám nepřišlo vhodné o to dále usilovat,“ prozradil již dříve kurátor muzea Alexander Huňát.

Témata: Karel Gott