Timo Tolkki představil PLÁN: Úvahy o návratu do Česka!

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 15:39

Timo Tolkki se momentálně nachází v Mexiku, kde má jisté pracovní povinnosti. Na sociální síti ale představil plán, ve kterém prozradil, co bude dělat v následujících měsících. Počítá v něm i s návratem do Česka?

Všem se ulevilo, když Timo Tolkki před časem konečně opustil Česko a odjel do zámoří. I přes jeho nepřítomnost v zemi ale Dominika Gottová nesehnala vlastní byt, ačkoliv to jednu chvíli vypadalo opravdu nadějně. Do toho přichází další špatná zpráva.

Finský hudebník totiž před pár hodinami na sociální síti naznačil, že se do Česka brzy vrátí. Roli mohly sehrát i mexické kšefty, které nejdou podle plánu. „Takže plán vypadá následovně. Teď mě čekají 4 koncerty v Mexiku, pak zpátky do Prahy kvůli nějaké práci. Potom do Brazílie a zbytku Latinské Ameriky,“ oznámil Timo na facebooku.

„Ano, v tuto chvíli nás čekají 2 show v Argentině a po jedné v New Yorku a Los Angeles. V září budou následovat nejrůznější aktivity v akademii. Takže strávím skoro celé tři měsíce v Latinské Americe,“ zaradoval se.

O jakou práci v Česku půjde, to nijak nespecifikoval. Před časem ale prozradil, že stojí o spolupráci s Rock Operou v Praze, kde už jednou nečekaně vystoupil. V hlavním městě se také snažil nahrát novou desku.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová