Lucie Vondráčková přiznala: Je to moje VELKÁ LÁSKA!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 11:00

Lucie Vondráčková je po rozchodu s otcem svých dvou dětí Tomášem Plekancem stále nezadaná, a tak se zabývá především výchovou synů a prací. V těchto dnech ale přece jen promluvila o velké lásce.

Lucie Vondráčková je lidmi vnímána hlavně jako zpěvačka a herečka, tento měsíc například plánuje dlouho očekávaný návrat na divadelní prkna, o kterém mluvila od chvíle, co se vrátila do Česka. Občas se ale zapomíná, že se také stará o české znění zahraničních velkofilmů.

Dobře si to uvědomují alespoň správci facebookové stránky Pro podporu všech dabérů v ČR, které tento týden poskytla o dabingu rozhovor. V něm dvojnásobná maminka prozradila, jak moc má tuto uměleckou profesi ráda.

„Dabing je opravdu moje veliká láska. Líbí se mi ta neskutečná pestrost a možnost dýchat a dávat hlas těm nejlepším hercům. Můžete si vyzkoušet všechny žánry – drama, sci-fi, komedie. Můžete pocítit slzy a smích a přitom nemrznout na place. To je ideální!“ vyjádřila se Lucie.

Nedávno měla dokonce jedinečnou možnost vyzkoušet si, jaké je to dabovat sebe sama, když se starala o český dabing kanadské komedie Perfect Kiss. „Brala jsem to jako jakýkoliv jiný dabing, tedy zodpovědně a s úctou, ale že bych nějak víc prožívala to, že dabuju sebe, to ne. Nechala jsem se vést postavou. Jako vždycky,“ konstatovala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková