Osamělá Eva Pilarová: ZÁKAZ, se kterým se dalo počítat!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 9:33

Legendární zpěvačku Evu Pilarovou přesunuli z nemocnice do domova řádových sester, kde začínají platit přísná pravidla. Jako v mnoha dalších zařízeních tam nově platí jeden konkrétní zákaz.

Evu Pilarovou dlouhodobě trápí zdravotní potíže, které ji dokonce upoutaly na nemocniční lůžko, nedávno ale lékaři souhlasili s jejím přesunem z nemocnice do Domova svatého Karla Boromejského v pražských Řepích, kde o ní pečují řádové sestry. Momentálně totiž k několikanásobné Slavici nikdo jiný nemůže.

Šíření nákazy novým koronavirem totiž zasáhlo i do chodu domova. „Návštěvy se kvůli epidemii ruší,“ prozradil webu ahaonline.cz její manžel Jan Kolomazník, který k ní smí jako jediný. Ještě na začátku týden přitom Evu navštívily kamarádky.

Manželku by měl pochopitelně raději doma, na návštěvách v domově se spolu ale rozhodně nenudí. „Máme si s Evou stále co povídat. Ale nemyslete si, občas mi i vynadá. To když třeba chtě nechtě nohou kopnu do její postele. To přímo nesnáší,“ prozradil muž legendární zpěvačky.

Sestry mu dokonce v jejím pokoji připravily postel, kdyby chtěl náhodou přestat. „Ještě jsem ji nevyužil, raději jezdím na noc domů, oba si potřebujeme po celém dnu trochu odpočinout,“ dodal Kolomazník.

Témata: Eva Pilarová