František Nedvěd před operací hazardoval? Tohle nikdo nečekal!

František Nedvěd 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 9:00

Františka Nedvěda mají tento týden operovat, on ale ještě před nástupem do nemocnice, kde měl zákrok podstoupit, čile koncertoval. Zvlášť na jednom koncertě ho přitom nikdo nečekal.

František Nedvěd měl během tohoto týdne podstoupit náročnou operaci, která měla konečně vyřešit jeho přetrvávající problémy se srdcem. Životně důležitý orgán mu podle jeho slov funguje jen na 30 procent, v prosinci dokonce legendární písničkář zkolaboval a musela pro něj přijet sanitka.

Leckdo si možná zaťuká na čelo a bude to mít za zbytečný hazard, když si přečte, že mladší člen slavného bratrského dua ještě den před nástupem do nemocnice vystupoval. Koncem února si dokonce střihl vyprodanou O2 arénu jako předskokan Marka Ztraceného, což spoustu lidí překvapilo.

Hlavní hvězda toho večera teď prozradila, jak se tento nápad urodil. Pětatřicetiletý zpěvák a skladatel se nijak netají tím, že měl Nedvědy rád. „Má to svůj příběh, protože na písničkách od Brontosauru jsem vyrůstal. Jeho hlas mám v srdci,“ vysvětlil webu denik.cz.

„V roli předskokana by Františka Nedvěda asi málokdo čekal, je to spíš úloha pro mladé kapely, ale zase mi šlo o moment překvapení. Navíc rád spolupracuji s lidmi starší generace, protože jsou rozumní, vyrovnaní, pokorní, prostě legendy. Člověk se má od nich pořád co učit,“ dodal Ztracený.

Témata: František Nedvěd Marek Ztracený