Dominika Gottová přišla o další byt: Pomoc vdovy Ivany přišla vniveč!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 8:25 | Aktualizováno: 6. března 2020 11:40

Hledání vysněného vlastního bydlení pokračuje. Dominika Gottová nevyužila nabídky a přišla o další byt, který jí pomohla najít vdova Ivana. Její pomoc ale přišla vniveč. Navíc hrozí, že z nejstarší dcery Karla Gotta bude brzy bezdomovec.

Peripetie s hledáním bytu pokračují! O jeden připravil Dominiku Gottovou, která po návratu do Česka přebývá u kamarádky ve středních Čechách, svým chováním její manžel Timo Tolkki. Přesto to v tomto týdnu vypadalo na šťastný konec.

Jak vás stars24.cz informoval, pomocnou ruku se rozhodla podat vdova Ivana Gottová, která nejstarší dceři zesnulého manžela přeposlala nabídku volné garsonky. Majitelka byla dokonce tak šlechetná, že jí chtěla první tři měsíce odpustit nájem.

Dominika byla pochopitelně nadšená. „V tuto chvíli jsem rozhodnutá nabídku využít,“ hlásila. „Věřím, že se mi bude líbit, protože tuto štědrou nabídku bych opravdu chtěla přijmout,“ nechala se slyšet.

Podle nejnovějších informací, které přinesl web ahaonline.cz, ale Gottová nabídku promarnila, čímý se dostala do tíživé situace. S kamarádkou se totiž domluvila, že do konce března středočeský dům opustí. S hledáním vlastního bydlení tedy musí zabrat.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová