Anička Slováčková slaví: Nečekaný léčivý účinek!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 10:39

Anička Slováčková má ohromnou radost z toho, co se v posledních dnech děje. Přála by si totiž, aby se kromě ní uzdravila také naše planeta, a tak ji potěšily nejnovější zprávy. Co si na internetu přečetla?

Anička Slováčková už několik měsíců statečně bojuje s rakovinou, ale zajímá se i osudy ostatních. Díky tomu narazila na věc, které má nečekaný léčivý účinek. „Nedávno jsem četla článek, jak se mezitím, co se tu šíří nové druhy virů, naše planeta léčí,“ napsala na instagramovém profilu.

„Tím, že se omezila tovární výroba, jsou výsledky toho, jak se po tu dobu zlepšila kvalita ovzduší apod., více než pozitivní. Představte si, kdyby se každý měsíc na jeden jediný týden (možná by stačilo i pár dní) omezila takto produkce velkých továren, firem, velkochovů, nebo i ‚jen‘ ježdění autem – prostě všeho toho, co ničí vše kolem nás, ale hlavně nás samotné,“ konstatuje.

Dcera slavných rodičů v tom vidí naději pro lidstvo. „Jak by se nám lépe dýchalo, kdyby se mohla nadechnout i příroda a nebyla by námi, lidmi, pořád jen udupávána do země. Kdy lidé konečně pochopí, že musíme být v souladu s přírodou? Když uzdravíme přírodu, uzdravíme sami sebe,“ myslí si.

„Dokud to bude naopak – budeme ničit, kácet, plýtvat, nevážit si zvířat, sebe navzájem, znečišťovat, co se kde dá… Nikdy nebudeme vyléčeni a pořád budeme objevovat nové viry, bakterie… A ten koloběh půjde pořád dokola. Stačí jít po malých krůčcích… Nenásilně. Tak, jak je každému příjemné. Začni sám u sebe,“ vzkázala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková