S rakovinou bojující Míša Kuklová: Fanynkám prozradila, jak na tom je!

Michaela Kuklová s kolegy z divadla 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 8:50

Míša Kuklová minulý týden oznámila, že bojuje s rakovinou prsu, rozhodně si tím ale nenechává kazit život. V těchto dnech to dala na sociální síti jasně najevo. Omezuje jí vůbec zákeřná nemoc nějak?

Jak vás stars24.cz informoval, minulý týden Michaela Kuklová oznámila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Když před pár dny děkovala za až nečekaně velkou podporu fanoušků, zaplavily jí další desítky vzkazů od lidí, často od žen, které se zákeřnou chorobou také bojovaly.

V reakci na následující vzkaz sympatická herečka prozradila, jak se momentálně cítí. „Míšo, držím pěsti a hlavně pozitivní mysl. I já to mám za sebou. Nic příjemného, ale taky jsem to zvládla,“ napsala jí fanynka. „Zatím nic tak nepříjemného, můžu říct já. Jsem opravdu v pohodě,“ odvětila Kuklová.

Michaela to včera večer demonstrovala fotkou ze zájezdního divadelního představení, kde je s kolegy Lukášem Langmajerem nebo Světlanou Nálepkovou. „Naše parta v Ivančicích. Děkujeme skvělým divákům,“ komentovala snímek.

Kuklová ostatně již v textu, kterým diagnózu oznámila, sršela optimismem. „Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku,“ vzkázala před týdnem.

Témata: Michaela Kuklová