Milan Peroutka přiznal: S nemocnou Slováčkovou měli na březen jiné plány!

Milan Peroutka (zpěvák) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 21:09

Mezi nejlepší přátele vážně nemocné Aničky Slováčkové patří Milan Peroutka, který své kamarádce drží palce od samotného začátku. Kvůli nemoci ale musel změnit plány, které měli na březen. Kam chtěli vyrazit?

Celé Česko obdivuje statečný boj Aničky Slováčkové se zákeřnou rakovinou prsu, který trvá už několik měsíců, během nichž podstupuje chemoterapie. Oporou jsou jí rodinní příslušníci i přátelé. K těm nejbližším patří Milan Peroutka.

Sympatický zpěvák už koncem loňského října potvrdil, že patřil k prvním, kdo o diagnóze věděli. „O nemoci Aničky už nějaký pátek vím. Řekla mi to jako jednomu z prvních lidí. Jsem přesvědčen, že to zvládne. Vlastně o tom nepochybuji,“ prozradil tehdy super.cz.

„Je to velká bojovnice a já se snažím všechno zlehčovat a brát s humorem sobě vlastním, protože jsem si jistý, že právě tohle potřebuje. Myslím, že dobře ví, že jsem tu pro ni,“ konstatoval tehdy.

V tomto měsíci měli původně jet na dovolenou do zahraničí, cesta se ale pochopitelně neuskuteční. „Jen v březnu nakonec nepojedeme do Itálie na hory, na což se opravdu těšíme celý rok, protože naposledy nám to vyšlo doslova na pár dní. Ale co už, určitě si to někdy vynahradíme,“ dodal Peroutka.

Témata: Milan Peroutka (zpěvák) Anna Slováčková