Bohuš Matuš: KONEC velké lásky s šestnáctiletou Lucinkou!

Matuš, Bohuš 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 20:21 | Aktualizováno: 7. března 2020 22:29

Bohuš Matuš překvapil a potvrdil, že velká láska s šestnáctiletou Lucinkou je u konce, přestože ještě nedávno společně mluvili o miminku. Co se stalo, že zpěvák dává ruce pryč?

V poslední době se jméno zpěváka Bohuše Matuše skloňovalo především v souvislosti s jeho o třicet let mladší partnerkou, šestnáctiletou Lucinkou. Nedávno dokonce promluvil o touze mít s ní miminko, jak mimochodem přítelkyni označuje. Najednou ale někdejší bronzový Slavík bere zpátečku.

„Nikdy jsem nikomu neříkal, že spolu něco máme. My jsme spíš kamarádi. Lucinku mám jakoby rád, ale vocaď pocaď, samozřejmě,“ řekl nyní Matuš webu blesk.cz. Názor změnil poté, co si přečetl, co se o něm píše.

Spíš než novináře ale viní sám sebe, že si nehlídal, co vlastně o vztahu s nezletilou dívkou říká. „Pořád čtu nějaký články, já se do toho vždycky zamotám, vždycky říkám nějaký blbosti,“ konstatoval. 

Pro Lucinku to nejspíš bude kruté vystřízlivění. Bohuš naopak vyhlíží, až se na něj zase vrhnou fanynky. „Dyť já na to pořád čekám. Minulý rok jsem je měl pod okny, tam čekaly, teď tam nikdo nečeká!“ dodal.

Témata: Bohuš Matuš