Ivana Gottová v šoku: Na Hradě jí přichystali nepříjemné překvapení!

Gottová, Ivana 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 17:58 | Aktualizováno: 6. března 2020 17:37

Ivana Gottová už se do křížku s Pražským hradem dostala krátce po smrti manžela, v těchto dnech se to možná bude opakovat. Prezident Zeman a jeho spolupracovníci totiž vdově přichystali další nepříjemné překvapení.

Prezident Miloš Zeman každoročně v březnu slaví výročí svého nástupu do funkce hlavy státu, letos už to bude sedm let. Tentokrát pozve příznivce do Jízdárny Pražského hradu, jelikož Španělský sál, tradiční dějiště oslavy, prochází rekonstrukcí.

Na co se mohou vybraní hosté těšit? Podle webu ahaonline.cz zazní během večera písně zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80), kterého chce Zeman letos vyznamenat. Zazpívat je mají Marian Vojtko nebo Bohuš Matuš.

Na Bertramce ovšem o tomto záměru hradních pánů nemají ani ponětí. „Nemáme jedinou informaci o chystaném koncertu,“ řekla dle výše uvedeného serveru deníku Blesk rodinná mluvčí Aneta Stolzová.

Není to poprvé, co vdovu Ivanu Gottovou nepříjemně překvapil Pražský hrad. Loni v listopadu ji zklamalo jednání mluvčího Jiřího Ovčáčka, který na sociální síti zveřejnil soukromou korespondenci mezi prezidentem a manželkou zpěváka.

Témata: Ivana Gottová Miloš Zeman